• Language

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev 1 2021

  Våren är här och det är dags för lite nya vårkläder, så P-service väljer att förnya sin logotype och med det också nyhetsbrev och (så småningom) hemsida.

  Nyhetsbrev 2 2020

  Hösten är här med krispigt och klart ljus men ändå inte riktigt som vanligt. Under pandemin har bilen blivit en säkerhetsventil för att slippa trängas på bussar och tåg.

  Nyhetsbrev1 2020

  Vi växer så det knakar nu. Vi som bara hade kunder i Södertälje och Stockholm initialt. Nu har vi uppdrag i hela Mälardalen och nytt kontor i Norrköping.

  Nyhetsbrev2 2019

  Vinter är både ljus och mörker. Dagarna blir kortare, men snön lyser upp och gör exempelvis trafikljud mjukare och ibland vill man kasta sig i mjuk snö eller slänga sig utför en lockande backe (med skidor på).

  Nyhetsbrev1 2019

  Nu är vi där! Studentutsläpp, skolavslutning, sillunch på verandan/ balkongen, uteaktiviteter och tid till rekreation. Bra läge för att upptäcka Sverige med små städer, byar, fjäll och vår unika skärgård!

  Nyhetsbrev2 2018

  I det här nyhetsbrevet har vi äran att presentera en av våra äldre kunder CentrumFastigheter. De har funnits med oss i över tio och det är vi både glada och stolta över