• Language

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev 1 2024

  Jag är oerhört glad över alla våra trogna kunder som vi samarbetat med i många år och hoppas på fortsatt långvarigt samarbete. Som företag har vi ju växt kontinuerligt och det är glädjande att vi etablerat oss i Mellansverige.

  Nyhetsbrev 1 2023

  Det är mycket om räntehöjningar, elpriser och oro i världen. Så mycket att man ibland inte orkar bekymra sig eller ens se på TV-nyheterna. Ändå har vi i år återigen allt det vackra omkring oss; Det som kallas för våren och som ger en försmak av den kommande sommaren, som vi ofta längtar efter.

  Nyhetsbrev 2 2022

  Det är mycket tal om elpriser och laddningshastighet. Hastigheten går att berätta och skryta om men elprisets utveckling vet vi inte mycket.

  Nyhetsbrev 1 2022

  Vintern var ihärdig i år. Hoppas sommaren blir lika envis. Oavsett eventuell kyla så blir dagarna längre, blommorna sticker upp och badvattnet blir bättre tempererat. Och vi har sommaren framför oss!

  Nyhetsbrev 2 2021

  Att växa är spännande! Vi får ta hand om många nya parkeringar i vårt avlånga land. Vi växer, lär oss och utökar våra resurser kontinuerligt. Välkomna till oss!

  Nyhetsbrev 1 2021

  Våren är här och det är dags för lite nya vårkläder, så P-service väljer att förnya sin logotype och med det också nyhetsbrev och (så småningom) hemsida.

  Nyhetsbrev 2 2020

  Hösten är här med krispigt och klart ljus men ändå inte riktigt som vanligt. Under pandemin har bilen blivit en säkerhetsventil för att slippa trängas på bussar och tåg.

  Nyhetsbrev 1 2020

  Vi växer så det knakar nu. Vi som bara hade kunder i Södertälje och Stockholm initialt. Nu har vi uppdrag i hela Mälardalen och nytt kontor i Norrköping.

  Nyhetsbrev 2 2019

  Vinter är både ljus och mörker. Dagarna blir kortare, men snön lyser upp och gör exempelvis trafikljud mjukare och ibland vill man kasta sig i mjuk snö eller slänga sig utför en lockande backe (med skidor på).

  Nyhetsbrev 1 2019

  Nu är vi där! Studentutsläpp, skolavslutning, sillunch på verandan/ balkongen, uteaktiviteter och tid till rekreation. Bra läge för att upptäcka Sverige med små städer, byar, fjäll och vår unika skärgård!

  Nyhetsbrev 2 2018

  I det här nyhetsbrevet har vi äran att presentera en av våra äldre kunder CentrumFastigheter. De har funnits med oss i över tio och det är vi både glada och stolta över